06 - 38323667 info@ovsr.nl

Belevingsonderzoek eindgebruiker

De arbeidsomstandigheden van uw eindgebruikers/medewerkers wordt voor een groot deel bepaald door de beleving van de werkplek. Een medewerker zal zich in een schone werkomgeving prettiger voelen, minder snel ziek melden en een hogere productiviteit behalen.

Wat kan OVSR hierin betekenen? 

Naast de technische schoonmaak metingen die wij voor u kunnen uitvoeren, geeft de belevingsmeting onder de eindgebruikers u een schat aan informatie omdat de eindgebruiker zijn oordeel baseert op meer aspecten, zoals:

  • Eigen visie op wat schoon is;
  • Eigen ervaringen;
  • Subjectieve aspecten;
  • Staat, inrichting werkplek;
  • Enz.

Wat kunt u daarmee?

De uitslag van de meting geeft een goede indicatie van wat uw medewerkers belangrijk vinden als het gaat om schoonmaak!

Een belevingsmeting van OVSR verstrekt inzicht in en geeft handvatten om gezamenlijk (opdrachtgever en opdrachtnemer) stappen te maken die de beleving van de schoonmaak kunnen verhogen en het welbehagen van de eindgebruikers/medewerkers verhoogd!

Hoe gaan wij te werk?

Een belevingsmeting kan zowel online als bij u op locatie plaatsvinden. OVSR heeft zelfs de mogelijkheid om de beleving te meten tijdens de technische schoonmaak metingen.

OVSR beschikt over diverse methoden om de beleving te meten, echter onze voorkeur gaat uit om te komen tot een op maat gemaakte methode voor uw organisatie.

Dit maakt onze belevingsmeting flexibel en een onderdeel van een continu verbeterproces.

Vul onderstaand uw gegevens in

Een afspraak maken of vrijblijvende offerte ontvangen?
Een afspraak maken of vrijblijvende offerte ontvangen?
Vul onderstaand uw gegevens in