06 - 38323667 info@ovsr.nl

Belevingsonderzoek

De technische kwaliteit van schoonmaak kunnen we objectief vaststellen doormiddel van een controle volgens de VSR-DKS en VSR-KMS te gebruiken.

Maar!

Hoe ervaart uw eindgebruiker zijn schone werk- en leefomgeving?

Dit is een subjectief gegeven die OVSR voor u kunt meten door het houden van een enquête onder de gebouwgebruikers dan wel eindgebruikers. Voor dit doel heeft OVSR het Kwaliteit Beleving Systeem voor kantoren en voor de gezondheidszorg ontwikkeld.

Waarom een belevingsonderzoek?

Door het laten uitvoeren van een belevingsonderzoek verkrijgt u waardevolle informatie over hoe de gebruiker zijn schone werk- en leefomgeving ervaart in relatie tot de omgeving waarin hij zich bevindt/werkt.

Omgevingsfactoren bepalen voor een groot deel de stemming van de gebruiker en dit zal zeker zijn manier van denken bepalen. Dit is belangrijke informatie voor u om te kunnen bepalen of het schoonmaakontwerp voldoet en of er andere zaken binnen de werk- en leefomgeving aangepast dienen te worden.

Uiteraard speelt bij een belevingsonderzoek de stemming van de ondervraagde een belangrijke rol bij zijn te geven mening.

Vul onderstaand uw gegevens in

Een afspraak maken of vrijblijvende offerte ontvangen?
Een afspraak maken of vrijblijvende offerte ontvangen?
Vul onderstaand uw gegevens in